< Vissza

Adatkezelési tájékoztató

iD Studio

Adatkezelési tájékoztató

Köszönjük, hogy felkereste weboldalunkat. Az adatvédelem és az ügyfelek magánszférájának tiszteletben tartása kiemelten fontos számunkra. Ezért szeretnénk Önt tájékoztatni az általunk alkalmazott adatkezelési gyakorlatokról. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi információkat.

 

1. Adatkezelő

Weboldalunk, az id-studio.hu számára az Oracle Cloud Infrastructure biztosítja a webtárhelyet.

Az adatkezelő a következő elérhetőségeken érhető el:

Kovács Ádám e.v.
2234 Maglód, Kepler János utca 39.
office@id-studio.hu

2. Gyűjtött adatok

Weboldalunk látogatása során az alábbi információk kerülnek automatikusan rögzítésre és tárolásra a szervernaplókban:

  • IP-cím és a látogató által használt eszköz azonosítója
  • Böngésző típusa és verziója
  • A látogatás időpontja és időtartama
  • Az oldalak, amelyeket a látogató meglátogatott a weboldalon

Ezen információk gyűjtésének célja a weboldal működtetése, a látogatói élmény javítása, valamint statisztikai célokra történő felhasználás. Az ezekkel a technikai adatokkal kapcsolatban semmilyen személyes azonosításra alkalmas tevékenységet nem végzünk.

3. Ügyfelek adatainak kezelése

Weboldalunkon nincs lehetőség regisztrációra vagy személyes adatok megadására. Ezért az ügyfelek személyes adatait nem kezeljük és nem tároljuk.

4. Fizetési adatok

Amennyiben vásárlást hajt végre weboldalunkon, a fizetési folyamatot a Stripe online fizetési rendszere kezeli. Az adatok átvitele és tárolása során a Stripe által alkalmazott biztonsági intézkedések érvényesülnek. Az Ön fizetési adatait, mint például hitelkártya-információk, nem tároljuk weboldalunkon.

5. Külső rendszerek és linkek

Weboldalunkon lehetőség van az ügyfélportál elérésére, ami a kitchen.co rendszerére irányít át. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a külső rendszerek és webhelyek adatvédelmi irányelvei eltérhetnek a miénktől. Javasoljuk, hogy az ilyen rendszerek és webhelyek használata előtt olvassa el az adatvédelmi tájékoztatójukat.

6. Adatbiztonság

Megteszünk minden ésszerű erőfeszítést az adatok biztonságának és védelmének fenntartására. Személyes adatok esetén különösen ügyelünk azok biztonságos tárolására és feldolgozására. Az adatokhoz csak a szükséges munkatársaink férhetnek hozzá, akik kötelesek megőrizni a bizalmas jellegüket.

7. Jogalap és hozzájárulás

Weboldalunk látogatásával Ön beleegyezik abba, hogy az adatokat az általunk itt leírtak szerint kezeljük. A jogalap a felhasználók beleegyezése adataik kezeléséhez.

8. Adatvédelmi tájékoztató módosítása

Fenntartjuk a jogot a jelen adatvédelmi tájékoztató módosítására vagy frissítésére. Az esetleges változásokról értesítést adunk a weboldalunkon vagy más megfelelő módon. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze az adatvédelmi tájékoztatót a legfrissebb változatokért.

Ha kérdése van az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a fent említett elérhetőségeken.

Utolsó frissítés dátuma: 2023.07.12.